Czaffer Noémi

FODRÁSZAINK

A szakmunkás bizonyítványt a Szakma Kiváló Tanulója versenyen szereztem, melyre egykori mesterem, Gerzsei Márta készített fel. 2015-ben szereztem mesterlevelet. Szeretem a szakmai kihívásokat és folyamatosan fejlesztem tudásomat. Munkámat a precizitás és a kreativitás jellemzi. Ha tehetném, minden alkalommal más-más frizurát készítenék vendégeimnek.

Nagy Bozsoky Judit

Szakmai munkámat a folyamatos fejlődés jellemzi. A szakmunkásvizsga óta a szakma több területén volt módom kipróbálni magamat és tudásomat. A Wella oktatási csapatának tagja majd a Matrix vezető oktatója voltam. Részt vettem számos szakmai rendezvényen és bemutatón, hogy a folyamatos megújulást biztosítani tudjam. Hiszen nincs megállás, mert a szakma és a divat is folyamatosan változik.

Horváth Boglárka

 

Szakmunkás bizonyítványomat 2009-ben szereztem Nyíregyházán. A munkámban a kezdetektől fogva arra törekszem, hogy a frizurát úgy készítsem el, ahogy azt a vendég kéri, természetesen hozzáadva a saját szakmai tudásomat, így a vendég kérését személyre szabottan tudom tovább alakítani. Szívesen veszek részt szakmai bemutatókon, tanfolyamokon, hogy fejlesszem tudásomat.

1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 4. (Fő utca)

Telefon: 20 357 8542

E-mail: tunderhaj@tunderhaj.hu

 

Copyright 2013    Weiner Software - Tündérhaj webdesign